Priser och villkor

Vad kostar programmet?

Varje programdel kostar 79 kr + moms per månad. Betalning sker i förskott på 3,6 eller 12 månader. I priset ingår uppläggning av 1 st företag/organisationer. Vill du lägga till fler kostar det ytterligare 79 kr + moms per företag.
I priset ingår även support av programmet.
Kontakta vår säljavdelning om du har frågor som rör ditt programavtal

Avtalsperiod

Avtalet gäller tillsvidare och börjar att löpa den dag du beställer tjänsten.

Uppsägning

För att avtalet ska upphöra måste du säga upp det, det gör du genom att kontakta oss. Avtalet upphör att gälla vid uppsägningen, dvs utan uppsägningstid. Observera att utebliven betalning inte räknas som uppsägning. Väljer du att säga upp avtalet når du under 90 dagar din data och kan exempelvis föra över det till ett annat program.

Ändring av användaruppgifter

Att köpa ett internetbaserat program kräver noggrann hantering av användarens licensuppgifter. Därför är det viktigt att styrka dina uppgifter så att vi inte lämnar ut dina licensuppgifter till annan person eller ett annat företag. På så sätt skyddar vi dina registrerade uppgifter och transaktioner för intrång av annan person.
Om du behöver ändra dina användaruppgifter måste detta ske skriftligen. Ladda ner denna pdf, fyll i och posta, faxa eller e-posta till oss.

Ladda ner denna pdf om du vill ändra dina användaruppgifter