Filmade guider

Med hjälp av våra filmade guider ser du hur programmet fungerar. De filmade guiderna är ett alternativ till programmets manual och hjälper dig att snabbt komma underfund med programmets olika funktioner.

För att se de filmade guiderna behöver du ha Flash Player på din dator.

Klicka här för att se filmade guider om BL Ekonomi

Startar inte filmen?
Om den filmade guiden inte startar, högerklicka och välj att öppna filmen i ett nytt fönster.
Använder du Mac och har problem att öppna filmade guider? Prova att öppna dem i en extern webbläsare, knappen hittar du längst ner i fönstret BLe Online.